XGC-MEUBILAIRco., LTD

                                     Droom van wegen, starlish!   

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

XGC FURNITURE CO.,LTD

Certificaten
Van goede kwaliteit geleide lichte bank voor verkoop
Van goede kwaliteit geleide lichte bank voor verkoop
Klantenoverzichten
ik ben zeer gelukkig, kwam de laatste Vrijdag aan mijn stad 1 vrachtwagen aan met geleid meubilair het groot is, testte ik iets materiaal allen het o.k. is

—— Marc

Het meubilair met verlichting is aardig, houden mijn cliënten van hen, zal ik meer zaken met uw bedrijf doen.

—— Richard

Ik ben online Chatten Nu

XGC FURNITURE CO.,LTD

1 2 3 4
XGC  FURNITURE CO.,LTD XGC  FURNITURE CO.,LTD XGC  FURNITURE CO.,LTD XGC  FURNITURE CO.,LTD
6 redenen om XGC te kiezen Eigenschappen en toepassing van product Productiereeks Distributieagent

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XGC, STARLISH
Aantal werknemers : 120~150
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%

Co. van het ShenZhenxgc meubilair, Ltd, dat in 2009 wordt opgericht, is een moderne het meubilairbedrijf van de luxemanier creatieve het integreren ontwerp, een ontwikkeling, een productie, verkoop en de dienst! Het is één van de eerste en grootste fabrikanten van rotatie-vormt lichtgevend meubilair in China. Na tien jaar van ontwikkeling, behandelt het bedrijfswerkingsgebied LEIDENE lichtgevende meubilairdecoratie en openluchtvrije tijd.

 

 

GuangZhou marketing toonzaal meer dan 2000 vierkante meters, een totaal van meer dan 60 werknemers, met een aantal marketing van uitstekende kwaliteit en beheer personeel. De producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika en meer dan 50 landen en regio's in de wereld, en de ondersteunende dienst van meer dan 3.000 het ontwerpprojecten van de barktv decoratie rond de wereld.

 

 

De basis van de HuiZhouproductie is meer dan 8000 vierkante meters, met ontwerp en ontwikkelingsafdeling, rotatie-vormt productieworkshop, aanstekende elektronikaworkshop, assemblage en zuiverende workshop, etc…-heeft het Bedrijf sterke technische sterkte, vormt een reeks van strikt productiebeheersysteem en kwaliteitsborgingsysteem, is het bedrijf bestaand 6 het de grote rotatieafgietselmachine en materiaal van de aanpassingsverwerking, binnen 5 van de productenmeters vorm kunnen worden verwerkt meer dan 500 modellen, volledige producten, uitstekende kwaliteit, productiepe kunnen de materialen 800 ton bereiken;

Een aantal octrooitechnologieën plaatsen in binnen- en buitenland een precedent.

 

 

twee merken:

 

„Starlish“ - LEIDEN verlichtingsmeubilair, decoratie en verlichtingsreeks. Het keurt de ingevoerde milieupe grondstof dat in één goed worden moet gerold en worden gevormd, combinerend met de creativiteit van van de LEIDENE de elementen verlichtingsmanier. De belangrijkste producten zijn: stoelkruk, lijst/koffietafel, bank/zitkamerstoel, bed, wijnkabinet, ijsemmer, fruitplaat, bloempot, decoratieve lamp, enz. De producten worden wijd gebruikt in nightclub&bars, KTV, hotelclubs en andere recreatieve plaatsen.

 

 

„TGC“ - openluchtmeubilair, vermaakfaciliteiten, dok drijvend platform en het drijven huisreeks. Het wordt wijd gebruikt in waterparken, openluchttuinen, balkons, pools, stranden, pretparken, de gebieden van de toeristenvakantie, tentoonstelling en activiteitenhuur en andere plaatsen.

 

Producteigenschappen:

Moderne luxe, maniercreativiteit, lage koolstofenergie - besparing, gezondheid en milieubescherming

Het intelligente lichtgevende, kleurrijke dynamische, algemene vormen, licht en duurzaam.

 

 

Droom van weg, starlish! XGC zal tempo met The Times, constant het ondernemingsbeheersysteem verbeteren, de middelen van het verkoopplatform integreren, producttoewijzing optimaliseren, merkbevordering versterken, houden en ernaar streven een bekend merk in China te worden!

Contactgegevens
XGC FURNITURE CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Gina Song

Tel.: 86-20-36966393

Fax: 86-20-36966393

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)